BTS Youth 2015. Szeptember 17. (part 2)


BTS YOUTH

2015. Szeptember 17. (part 2)

-Zsebibaba! - Vigyorgott NamJoon, aztán elkerekedett szemekkel bámult a kilincsre ami a kezében maradt. - Bocsánat, megzavartam valamit? - Nyúlt a szabad kezével a tarkója felé.
-Nyugodtan gyere. - Sóhajtottam, aztán a felpattant fiúra pillantottam. - Nem tudom ismeritek-e egymást, de Choi YeonJun legújabb gyakornokbarátom, Kim NamJoon a legendás mindent tönkretevő egyén. - Intéztem el a bemutatást.
YeonJun felpattant és félénken köszönt, miközben megint majdnem a földig hajolt. NamJoon mosolyogva megkérte, hogy ne udvariaskodjon ennyire, habár jólesik neki.
-Bocsánat. - Sóhajtott Nam az ezüstszínű tárggyal a kezében.
-Szólok a szerelőnek... - Emeltem fel a telefonom, mire a rapper még egyszer elnézést kérve próbálta visszatenni a helyére a kilincset. Mikor a telefonom képernyőjén megjelenő számokra pillantottam elkerekedtek a szemeim. - Mindjárt tíz óra, mit kerestek még itt? - Néztem Moni felé, akinek az ajtónyitó másik kara is a kezében volt már.
-Igazából most akarunk haza indulni. - Lépett beljebb, maga után behúzva az ajtót. - Elviszünk téged is, úgy hallottuk be akarsz valamiről számolni. - Pillantott rám, mire a számat rágcsálva bólintottam.
-Egy perc és összekapom magam. - Biccentettem a táskám felé. - YeonJun-ah majd még összefutunk. - Ígértem a srácnak, aki félénken mosolyogva bólogatott.
-A koliban laksz, ugye? - Kérdezte NamJoon a legfiatalabb felé fordulva.
-A kolit a nyáron felszámolták. - Sóhajtottam, ahogy a táskámba dobáltam a cuccaimat. - Újabban mini apartmanok vannak. Beférünk annyian? - Pillantottam a Bangtan leaderére, aki csak egyet bólintott.
-Suga Hyung, TaeHyung és HoSeok már hazamentek. A többiek edzőteremben voltak lent, én meg nem néztem az időt a stúdióban.
-Akkor beférünk. - Bólogattam, és a vállamra akasztottam a táskám. - Unnie merre van? - Kérdeztem, bár valószínűleg valamelyik nyálas sorozatát bámulta éppen otthon.
-Valószínűleg Hyung alatt. - Közölte NamJoon, mire lehunytam a szemem hogy ne akadjak ki a kfejezéstől. Ráadásul YeonJun előtt... - Ma nálunk alszol. - Folytatta, mire kikerekedtek a szemeim. Hol az illatos nyugtatófürdőm, hol a pihe-puha ágyam... - Szóval YeonJun-ah hol van a cuccod? Elviszünk. - Zárta le a beszélgetést NamJoon.
-Már megint kisajátították a lakásomat? - Akadtam ki. Aztán elővettem a telefonom, és a folyosóra kilépve idegesen tárcsázni kezdtem a fogadott nővérem számát.
Nem is figyeltem a körülöttem lévő két ember hangjára, egyedül a búgó telefon, és a sípszó kötötte le a figyelmem. A francba, hogy nem veszik fel! "Genius Oppa" nevét is tárcsáztam, de az is csak sípolt.
-MinYu, menjünk, a többiek már lent várnak! - Fogta meg a könyököm NamJoon, mire visszatértem az idegességemből a Földre.
-YeonJun-ah? - Pillantottam körbe, miután realizáltam, hogy ketten maradtunk.
-Már elment, hogy elérje a metrót, amivel haza tud menni. - Intett a lift irányába. - Megkért, hogy adjam át a köszönetnyilvánítását.
-Köszi, menjünk. - Zártam be a stúdió ajtaját.
A lift csilingelve kinyílt, aztán egy fáradt arcú Jimin lépett ki rajta.
-Ezt leadom a portán. - Vette ki a kezemből NamJoon a kulcsom, aztán egyszerűen elzúgott előttem, és az orrunk előtt bezárta a felvonó ajtaját. Szép taktika, egyedül maradtam Jiminnel.
-Zsebibaba bocsánatot szeretnék kérni. - Hajtotta le a fejét a vokalista, és olyan szomorú hangon motyogott, hogy megsajnáltam. - Nem kellett volna bezárnom oda titeket. - Húzkodta a méregzöld pulcsijának az ujját.
-Jimin-shi... - Sóhajtottam, aztán kitártam a karjaimat. Egy apró mosollyal magához ölelt, mire az orrom az állának ütközött.
-Szarul esik ha ignorálsz. - Közölte halkan.
-Tudom, azért csinálom ha felhúzol. - Ütöttem meg a mellkasát gyengéden, mire fájdalmas arccal eltolt magától, és a mellizmát dörzsölgetve nyomta meg a lift hívóját.
-Mellizmoztunk, úgyhogy ilyet ne csinálj. - Biggyesztette le az ajkait.
-Micsoda keményfiú. - Forgattam meg a szemeim. Felnevetett, aztán besétált a kinyíló liftajtón keresztül a felvonóba.
-Úgy hallottam nálunk alszol. - Engedett el egy fáradt mosolyt, a tükröknek dőlve.
-Unniet és YoonGit majd jól lecseszem. - Morogtam, mire felnevetett. - Hogy nem tudnak hotelbe menni ha egy üres ágyra van szükségük... - Pörgettem le a telefonomon az értesítéseket, és kerestem ki a chat-csoportot, hogy írjak egy lecsesző üzenetet.
-Kookie szívesen lát az ágyában. - Közölte vigyorogva Jimin. Felvont szemöldökkel csaptam meg a mellkasa bal részét, mire felnyögött, és morcosan kezdte el dörzsölgetni azt.
-Jó megértettem. - Nyöszörögte.
-Reméltem is. - Tértem vissza a telefonomhoz.
Gangtan és a hölgyek
Zsebibaba: A lakásom nem egy kib*szott szálloda, és csak ezért nem megyek haza, mert nem akarom a hisztiteket hallgatni!
Alien: Ha hazamennél mást hallanál :P
Zsebibaba: Anyázva takarítanának össze maguk után.
Princess: Ne légy szigorú, had szeressék egymást.
Sóhajtva zártam le a telefonom, ahogy csipogott a lift, hogy megérkeztünk.
Egy nagyban röhögő társasággal találtuk szemben magunkat, valamint SeJinnel, aki szintén a fejét fogta.
-Itt meg mi történt? - Ráncoltam a szemöldököm.
-Hyung olyan szerencsétlen. - Törölgette a könnyeit Kook.
-A kilincs történt. - Magyarázta SeJin sóhajtva. Míg Jimin megtudta a fontos információkat, és kiröhögte a csóri leadert szépen beszálltunk az autóba.
-Hyuuuung.... - Pislogott Jimin a managgerre.
-Jimin-aaaah.... - Mosolyodott el a férfi.
-Hallgathatunk zenét? - Mászott előre a vezető- és az anyósülés közé a felsőtestével.
-Had én! - Kapta fel a telefonját Nam, aztán le is ejtette, mire mindenki röhögésben tört ki.
-Ez nem a te napod Hyung. - Rázta a fejét Kookie előttem, aki Jimin mellett foglalt helyet. - Hallgassunk valami jót. - Tolakodott előre a telefonjával.
-Neem, én akarok zenét rakni. - Ellenkezett Jimin, visszatolva a maknaet a helyére.
-Kő-papír-olló. - Morcoskodott Kookie.
A játékban végül is eldőlt, hogy a leghátul terpeszkedő Jin rakjon be zenét, aki heccből benyomta a Super Mario foggalmam sincs milyen remix mese-játék akármi verzióját, szóval a két mellettem ülő srác teljesen ki volt akadva. NamJoon megunva a hangzavart hamar bedugta a fülét a saját zenéjével, én pedig anyáéknak és a barátaimnak írogattam míg meg nem érkeztünk.
A lakásban bent a megszokott rendetlenség fogadott. Nehéz lehet Jiminnel és NamJoonnal egy lakásban lakni. Elvégre az egész bagázsból ők a legrendetlenebbek.
Az előszobában illatozó lábbelik, és a kissé állott szag a nappaliban mit sem változott mióta utoljára náluk voltam.
TaeHyung a telefonján játszott a nappali közepén, a földön kiterülve, míg Hobi a konyhában császkált félmeztelenül, mikor megérkeztünk.
-Rendeltem pizzát, tíz perc és itt van. - Dörzsölte össze a tenyerét Hobi, mikor visszatért a legnagyobb térbe.
-Stipi-stopi a fürdő. - Vágtatott el mellettünk Jin, majdnem felbukva a földön terpeszkedő TaeHyung lábaiban.
-Stipi-stopi Jin Hyung pizzája. - Kiáltott utána Kookie röhögve, mire a legidősebb fújtatva közölte hogy meg lesz verve ha szemétkedik. Igazi barátság.
Mindenki ment a dolgára, így én is lepakoltam Suga ágyára a cuccom.
-Zsebibaba azt beszéltük, hogy Baby JungKookie ágyán alszol. - Jött be Hobi a szobába, mire értetlenül néztem rá. - Tegnap cserélt ágyneműt, Hyung meg már elég régen. - Fintorodott el.
-Jó, akkor ott alszok. - Forgattam meg a szemeim.
-Zsebibaba.... - Nyivákolt Jimin valahol a lakásban, mire hangosabbra véve a hangom közöltem vele a hollétem. - Öleléshiányom van... - Biggyesztette le a száját, és cukin pislogott, mire az ágyán kuksoló NamJoon egy hatalmasat sóhajtott.
-Gyere te óriásbaba. - Mosolyodtam el, mire vigyorogva vont a karjai közé, aztán dülöngélni kezdett velem. Mivel mindketten elég hajlékonyak vagyunk megnevettettük a szobában tartózkodó leadert.
-Egyszer együtt kellene táncolnotok valami modern vackot. - Közölte vigyorogva, aztán a telefonjába mélyedt.
-Srácok itt a pizza! - Szólalt meg HoSeok a nappali felől egy nagy ajtócsapódás után.
-Na, engedj el, megyek fürdeni. - Dörzsöltem meg a karját, mert nem akartam fájdalmat okozni neki.
Jimin megszorította a derekam, aztán felemelt annál fogva, mire nevetve kapaszkodtam a vállába. Mint egy pingvin úgy totyogott ki velem a nappaliba, aztán nyomott le az asztalhoz TaeHyung mellé.
-Nem hagyod ki a vacsit. - Közölte lehuppanva majdnem mögém, és a vállamra támasztva az állát ölelgetett tovább, hogy véletlenül sem tudjak elmenni. A többiek is mellénk telepedtek, míg vártuk, hogy a ház elé leküldött maknae hozza a kaját.
Miután Kookie az egyik film főcímdalát elénekelve megérkezett a nagy dobozokkal és a másfeles üdítővel megköszöntük Hobinak a kaját, aztán enni kezdtünk.
A pizzák egy pillanat alatt elfogytak, mikor én még mindig az első szeletemen rágódtam.
-Utolsó szelet... - Nyöszörgött Kook a dobozban árválkodó pizzadarabot nézve.
-Oké, ki mennyit evett? - Indította el a körkérdést SeokJin, hogy igazságosan legyen elosztva az étel. Jimin után én következtem, és bekamuztam kettőt, hogy ne kelljen lenyomnom a torkomon többet, de szerencsétlenségemre NamJoonnak jól jár az agya. Miután TaeHyung is elmondta a maga számadatait egy gyors fejszámolás után morcosan nézett rám a leader.
-Nem lehet egyel több szelet pizza, szóval valaki.... - Nézett itt rám felhúzott szemöldökkel, mire összehúztam magam. - Többet mondott, mint amennyit igazából evett.
-Zsebibaba megnyerte. - Húzta elém Jimin a maradék kaját. - És ne kamuzz, mert nem jön be. - Bökte meg az oldalam, mire félrement a számban rágott kaja.
Köhögve próbáltam eltávolítani a légcsövemből az ételt, mire TaeHyung jól leszidta Jimint hogy hogyan tehet ilyet velem. Hobi mentett meg, és hozott nekem egy pohár vizet, míg TaeTae kedvesen ütögette a hátam.
-Oké, akkor most elmesélheted milyen projektbe kezdesz is bele. - Dőlt hátra SeokJin rám nézve, miután már nem akartam megfulladni.
Kapva a lehetőségen letettem a kezemben lévő kaját, és már mondtam is volna a dumám, ha Jimin nem állít meg.
-Hyung, előbb ezt megeszi. - Adta vissza a kezembe a szeletet, aztán morcosan rám nézett, hogy ne merjem meghagyni. Csendben folytattam a kajálást, míg a fiúk kitárgyalták az egyik új stylist csajt, aki azon a napon kezdett.
-Nyitunk sojut? - Kérdezte NamJoon, mire Jin el is tűnt a konyhában.
Poharakkal nem is bajlódtak, egyszerűen csak körbeadták a három kis zöld üveget. Most, hogy már mindannyian felnőttek vagyunk nem kellett elzárni senki elől az italt. Nem mintha nem szegtünk volna meg rengeteg szabályt, amit az idősebbek felállítottak, főleg az itallal kapcsolatban... Ha ők ittak valahogy mi is.
A zöld üveg tartalmával könnyebben lecsúszott a pizza.
-Most már mesélhet, nem? - Vonogatta a szemöldökét Jin.
-Hm. - Biccentett Jimin, miközben éppen nagyokat kortyolt az alkoholból.
-Felkértek egy... - Kezdtem el vigyorogva. - Dobpergést kérek.... - Nevettem fel, mire mindannyian az asztal szélét kezdték ütögetni az ujjaikkal. - Felkértek egy szerepre egy doramába. - Villantottam ki az összes fogam, mire TaeHyung egyszerűen rám borult, és rikoltozva nyomorgatott össze. Még egy nagy cuppanósat is kaptam az arcomra tőle.
-Annyira király, gratulálunk MinYu-ah! - Tapsolt Jin és NamJoon, míg Hobi és Jimin is a nyakamba mászott, Kookie meg röhögve videózta őket.
-Erre inni kell. - Jelentette ki Jin és már szaladt is el egy újabb körért.
-Milyen szerepet kaptál? - Nyújtotta pacsira a kezét NamJoon, miután Hobi már nem mászott az arcomba. Összeütöttük a tenyerünket, aztán mikor húztam volna vissza a kezem Jin már a kezembe is nyomott egy teli zöld üveget.
-Egy fantasy sorozat lesz, és csak annyit mondhatok hogy tündérke. - Vigyorogtam, míg Hobi kinyitotta nekem az italt. - Köszönöm. - Mosolyogtam fel rá, mire csak egy vigyorral jelezte hogy semmiség.
-Na emberek, igyunk Min MinYu-ra! - Emelte a magasba az üvegét Nam, mire mi követtük a leadert. TaeHyung földön kívüli hangokat adott ki, úgy örült.
-Egészségünkre! - Vihogott Jin, aztán Jiminnel együtt elkezdték felhajtani a sojut.
-Mikor kezdődik a forgatás? - Kérdezte TaeHyung, miután a sojura fintorogva hozott magának egy dobozos pepsit.
-Vasárnap indulok Busanba. - Kortyoltam az italba, ami azonnal felmelegítette a gyomrom. - Hét-nyolc hetet vesz majd igénybe ha nem lesz csúszás. - Tettem le az üveget az asztalra.
-Kook igyál a nőd elmegy két hónapra. - Kommentálta Jimin a csendesen maga elé meredő maknae elbambult fejét.
Egy erősebbet vágtam Jiminnie mellkasára, mire a vokalista sziszegve haldoklott. Kellett nekik edzőteremben kifárasztani magukat.
Még válaszoltam pár kérdésre, aztán NamJoon kiadta az utasítást, hogy takarodó, mert másnap kelni kell.
Kő-papír ollóval eldöntöttük a fürdési sorrendet, így, míg Jin elpakolt Hobi befoglalta a fürdőt.
Mikor bementem a szobába, és lehuppantam az ideiglenes ágyamra, az egyetlen nem emeletes ágyra a helyiségben akkor jutott el a tudatomig, hogy semmit nem hoztam magammal. Még tiszta fehérneműm sem volt, hiszen nem készültem úgy, hogy YoungKi és YoonGi romantikázni akarnak a lakásomon és nem otthon alszok. Hiába kotortam a kézitáskám titkos zsebeiben nem találtam semmit.
-A francba. - Haraptam az ajkamba, aztán sóhajtva néztem a Suga ágyán, a hátán fekve, maga fölé tartva a könyvet olvasó Jiminre. - Jimin-shi... - Pislogtam szépen, mire az előbbi pózából csak feljebb fordította a fejét, és abban a kicsavart helyzetben rám nézett a szemüvege mögül.
-Mi az? - Kérdezte, aztán a hasára gurult, hogy jobban rám lásson.
-Semmi nincs nálam. - Tártam szét a kezeim. - Tudsz adni pizsit, meg...
-Úúú, persze. - Pattant fel, még a szemüvege is majdnem leesett róla, olyan hévvel vágtatott el a szekrényükhöz.
-Itt van ez. - Húzott ki egy hófehér vékony anyagú pólót, mire homlokon csaptam magam.
-Hat pasival fogok egy szobában aludni, ne szórakozz már! - Morogtam, mire visszadobta a ruhát oda, ahonnan kivette. Tuti nem az ő szekrényében turkált, túlságosan rendezetten voltak rakva a ruhák...
-Mi újság? - Lépett be NamJoon a telefonját a zsebébe nyomva.
-Pizsit keresünk. - Válaszolt neki Jimin a szekrényből, ahogy a ruhák között válogatott összetúrva a polcok tartalmát.
-Tekintettel arra hogy ittunk szerintem jobban teszed ha sok ruhát veszel. - Paskolta meg a vállam.
-Tudom hogy ennyi nem száll a fejünkbe. - Sóhajtottam. - De igazad van Oppa. - Döntöttem a fejem a szekrény oldalának, és Jiminniet figyeltem, aki már derékig a szekrényben volt.
-Jó, akkor ez jó lesz. - Tért vissza csoda országból egy pink pólóval.
-Jinnek van ilyen? - Nevettem fel, ahogy a vokalista a vállamhoz mérte a felsőt. A ruhadarab egészen a combom közepéig ért.
-Tae vette neki szülinapjára. - Nevetetett fel Nam, aztán ő is benyúlt a szekrénybe, és a nagy kupacból kihúzott egy szürke melegítőt. - Jiminnie talán nem haragszik meg ha használod.
-Hyung, JungKook egyik boxere is megteszi. - Markolt rá a ruhadarabra a fiatalabb.
-Persze a vasemberes, mi? - Húzta fel a szemöldökét a leader. - Ezt legalább össze lehet húzni, hogy ne essen le róla.
Egy percig egymás szemeibe meredve csendben vitatkoztak, végül Jimin sóhajtott egyet, és elengedte a gatyáját.
-Jöhet a kövi! - Kiabált ki Hobi a fürdőből, mire Jimin lenyomott egy rövidtávú sprintet.
-Szólj ha kell még valami. - Nyomta a kezembe a ruhákat NamJoon.
-Köszi. - Sétáltam vissza az ágyhoz, és letéve a ruhákat a szélére eldőltem rajta.
Az ágynemű kellemes illatára lehunytam a szemem, és be is aludtam, míg a srácok sorban lefürödtek.

Arra ébredtem, hogy rázogatják a vállam.
-Zsebibaba menj fürdeni. Hyung végzett. - Simogatta ki a hajam a szememből Jimin.
Hümmögve adtam a tudtára, hogy kész vagyok megmozdulni, mire a csuklóimnál fogva ülő helyzetbe húzott. A szobában már sötét volt, bár itt-ott világított egy-egy telefonképernyő.
Felkapva Jin rózsaszín pólóját és Jimin melegítőjét indultam a fürdőhöz.
NamJoonnal az ajtóban találkoztunk.
-Oppa... - Pislogtam rá, mire visszafordult a nappaliból. - Leveszel nekem egy törcsit? - Pislogtam rá aranyosan. A fiú felnevetett, aztán visszasétált, hogy teljesítse a kérésem. Egy pillanat múlva már a kezemben tartottam a legfelső polcon őrzött fehér anyagot. Hogy mi a francért raknak mindent olyan magasra hatalmas kérdőjel, de legalább nem fürdés után jöttem rá, hogy amúgy nincs törölközőm.
-A múlt héten tönkre tettem a kilincset, szóval csak a beleszorult kulccsal tudod kezelni. - Vakarta meg a tarkóját, mire hietlenül felnevettem.
-Újabban az ajtók specialistája vagy? - Nevettem, de csak egy lemondó sóhajt kaptam. - Na, ne legyél szomorú. - Sétáltam oda hozzá, és megöleltem.
-Szar érzés, hogy mindent tönkreteszek. - Borzolta a haját a tarkójánál.
-Majd kinövöd. - Bíztattam, mire felnevetett.
-Köszi MinYu-ah. - Paskolta meg a fejem.
-Legyél kérlek olyan aranyos, hogy nem engeded, hogy rám nyissanak! - Pillantottam rá boci szemekkel, mire csak biccentett, és kiment. Becsuktam utána az ajtót, de a kulcs nem fordult benne tovább, így nem is szenvedtem vele sokat. A végén még bent ragadtam volna.
Felkötöttem a hajam, és lemostam a sminkem a szekrényben talált cuccokkal. Mivel érintetlen fogkefét is találtam így a fogam is megsikáltam.
Gyorsan levetkőztem és bementem a zuhanykabinba, amit egy függöny takart a kíváncsi szemek elől.
A tusfürdők, samponok és sok egyéb termékek között kerestem egy szimpatikus illatút, amivel lefürödtem. A törölközővel megtörölgettem magam, aztán az elég rövid anyagot magam köré tekertem, hogy elmenjek a fürdő másik végébe, ahol a pizsomának használandó ruháimat hagytam.
Az ajtóval szemben lévő polcos szekrényre pakolt ruháimhoz léptem, mikor a szemem sarkából észleltem, hogy kinyílt az ajtó.
Éppen a hajgumi eltávolításával szenvedtem, így nem fordítottam rá túl nagy figyelmet.
Aztán, mikor sikerült kioperálni a hajamból a textilt megfordultam.
És meg is némultam a maknae társam meztelen felsőteste láttán, ami alig volt tőlem négy lépésre.
JungKook nagyot nyelve kapta el a tekintetét rólam, majd egyre pirosabb lett a feje.
-Kook... - Sóhajtottam rosszallóan visszatérve a valóságba, mire felemelte a piros buksiját. - Miért jöttél?
-Csak a fogamat akartam megmosni. - Pislogott rám hatalmas szemeivel.
-Nem tanítottak meg kopogni? - Érdeklődtem, szorosabbra húzva a törölközőt magamon, ami olyan rövid volt, hogy ha eléggé lehúztam, hogy odalent takarjon, akkor a melleim felső része látszott ki belőle.
-Sajnálom, azt hittem NamJoon van még bent. - Motyogta bűnbánóan a srác.
Hátrébb akartam lépni, ám megcsúsztam a vizes padlón. Egyensúlyomat keresve kalimpáltam a levegőben, és tényleg csak egy pillanat volt az egész, de Kookie még időben nyúlt utánam.
Még reagálni sem volt időm, de már egymás szemeibe bámultunk.
Éreztem, ahogy kilazul a fehér törölközőm, majd ahogy elkezd lecsúszni a mellkasomról.
-Ne! - Kaptam el JungKook arcát, aki érezhette a dolgokat, mert le akart pillantani rám. - Ne nézz le. - Kértem, mire nagyot nyelve biccentett.
Lassan elengedtem a fejét, majd fél kézzel visszahúztam magamra a puha fehér törölközőt, megszakítva a szemkontaktust. Amit valószínűleg ne tettem jól.
-JungKook... - Suttogtam, mikor újra felpillantottam rá. A szemeiből nem tudtam kiolvasni semmit.
Nagyon meglepődtem, mikor lehajolt, majd egy puszit nyomott az orromra, aztán egy pillanat múlva már az ajkait az én párnáimon éreztem. A csókjától megremegett a lábam, és úgy éreztem az a kevés alkohol azonnal elbódít, amit a vacsorához ittunk.
Magához húzott, majd egyik hatalmas tenyerét a hátamra vezette, míg én elöl tartottam össze magamon a törölközőt, a másikkal pedig a bicepszét szorongattam.
Az agyam feladta, képtelen voltam normálisan gondolkodni, csak őt éreztem, az illatát, az alkoholéval keveredő ízét...
-Mi a f*sz? - Hallottuk Jimin hangját, mire Kook ijedtében majdnem elejtett. - Óóó, mozi van! - Kiáltotta el magát, mire reflexből ellöktem magam JungKooktól, és fél kézzel bevágtam a vokalista előtt a fürdőajtót. Hátamat az ajtónak vetettem, mintha a vékonyka alkatommal meg tudnám akadályozni, hogy odacsődüljön a vokalista hangjára felébredt társaság.
A zavarta pislogó maknae társamra néztem.
-Mégis mi volt ez? - Érdeklődtem visszafojtva az értetlen mégis dühös hangom, hogy az esetleg odakint hallgatózók ne hallhassák.
-Sajnálom. - Hajtotta le a fejét a fiú, és idegesen vakargatta a tarkóját.
-Neked barátnőd van, nem? Vagy legalább is jelölted. - Folytattam feldúltan, majd magamra rángattam egy köntöst, ami az illata alapján TaeHyunghoz tartozott.
-Ami azt illeti... - Huppant le a lehajtott WC ülőkére, majd a térdére hajtotta a fejét. - Emlékszel arra, a szülinapunk előtt, mikor összetörtem a telefonom?
-Sokadik alkalommal? Igen? - Húztam fel a szemöldököm, majd a hajam kezdtem idegesen törölgetni, mert a hajgumi ellenére is csurom víz lett.
-Azt mondta hogy beteg, és hogy nem engedik sehová. - Motyogta az ölébe.
-Ez általában is így van a YGs gyakornokokkal és idolokkal. - Borzoltam össze a nedves tincseimet.
-Igen, általában. - Értett velem egyet halkan. - Az egyik barátom látta őt valamelyik szórakozóhelyen aznap este, ahogy elmélyülten smárol egy kigyúrt faszival. Mikor nem akartam elhinni küldött néhány videót.
-Szóval rendesen átejtett. - Tettem le a törölközőt, és szorosra húzva a köntöst léptem oda mellé. - Annyira sajnálom Kookie... De ez akkor sem magyarázat arra, ami most történt. - Emeltem fel a fejét az álla alá nyúlva.
-Csak ki akartam próbálni milyen, amikor nem vagyunk részegek. - Pislogott a padló felé. - Sajnálom. - Pillantott rám, de azonnal el is kapta a tekintetét.
-Bolond vagy, és ittál. - Emeltem fel a fejét morcosan. - Te is tudod, hogy nem lehet. - Néztem a sötéten csillogó szemeibe, mire újra lehajtotta a fejét.
-MinYu, végeztél? - Ütögette az ajtót odakintről TaeHyung. - Pisilni kell.
-Egy pillanat. Be ne merj jönni! - Szóltam ki, aztán a ruhámért mentem. - Te meg ne merj idenézni, mert teszek róla hogy nem lesz gyereked soha. - Morrantam rá Kookra, aki befordult a sarokba.
Villámsebességgel öltöztem fel a köntös alatt, de a rózsaszín pólót csak úgy tudtam magamra rángatni, ha a vállamról levettem a köntöst. Gyorsan ellenőriztem, hogy Kookie a falat bámulja-e aztán belebújtam a pólóba. Aminek a kivágása olyan mély volt, hogy kissé lecsúszott a vállaimon.
-Kész vagyok. - Sóhajtottam. Igaz, hogy csak JungKooknak céloztam, de TaeHyung abban a pillanatban bezúgott a fürdőbe. Aztán meg is torpant.
-Baby JungKookie? Mit csinálsz itt? - Ráncolta a homlokát Tae, aztán perverzen elvigyorodott. - Csak pisilek és folytathatjátok. - Kacsintott.
Homlokon csaptam magam, aztán inkább felkapva a levetett ruháimat kisiettem a fürdőből.
Szépen összehajtogattam mindent a sötét szobában. Az egyetlen zaj a fürdő felől beszűrődő TaeHyung röhögése volt, és NamJoon hortyogása.
Egy, a földre dobott Jimin illatú kapucnis pulcsit húztam magamra a köntös helyett, mert eléggé hűvös volt a szobában.
Az ujjaimmal kifésültem a loboncom, aztán bedőltem Kook ágyába. Azonnal megtelt az orrom az illatával, ahogy az ágyneműbe nyomtam a fejem.
Már éppen elkényelmesedtem, mikor TaeTae jött be.
-Visszamehetsz Zsebibaba, a herceged éppen zuhanyozik. - Suttogta hangosan, de nem bírta ki röhögés nélkül.
-Kussolj TaeHyung. - Morogtam az ágyneműbe. - Te is sokat ittál ha így fel vagy pörögve.
-Mindig ilyen vagyok. - Röhögött, míg bele nem rúgott valamibe. Nyöszörögve kereste meg az ágyát, aztán már szerencsére csendben maradt.
A telefonom megrezzent mellettem, így felkaptam a fejem.
Mint valami vaksi nyugger feloldottam a képernyőzárat, és levettem a fényerőt. Aztán megnyitottam a caht beszélgetést.
Kishercegnő: Bocsi Zsebibaba, ígérem összetakarítunk magunk után.
                      És következőnek szólok előre.
A szemem forgatva sóhajtottam, aztán gépelni kezdtem.
Zsebibaba: Az a minimum hogy nem hagytok semmit magatok után!
                  Elég szar, hogy nem hoztam magammal semmilyen váltóruhát.
Kishercegnő: Tudom hogy a srácok imádják a csipkés alsóidat.
Zsebibaba: Remélem Min YoonGi jól ellátja a bajod, te szemét.
Kishercegnő: Emiatt nem kell aggódnod ^^
Fintorogva kapcsoltam ki a WIFIt, hogy éjszaka ne csipogjon a telefonom, aztán visszanyomtam a fejem a JungKook illatú párnába.
Jimin nadrágja meleget biztosított a lábfejemnek és a talpamnak, mert ahogy forgolódtam lecsúszott a felhajtott alja, így nem fáztam ott sem.
Még hallgattam egy darabig NamJoon hortyogását, aztán elnyomott az álom.

Megjegyzések