My B.A.P Fanfic 1. Chapter 10/2

MY B.A.P FANFIC 1. - A BARÁTNŐM BÁTYJA...

Chapter 10/2
(Doy + Zelo (BAP))
Zelo

Reggel arra ébredtem, hogy valaki cirógatja az arcomat. Először azt hittem, hogy álmodok… Lassan kinyitottam a szemem, és a képembe lógó hajamon keresztül Doyt láttam mosolyogni. Pislogtam párat, mire kuncogni kezdett, és elfésülte a hajamat, aztán adott a homlokomra egy puszit. Ettől egyből felébredtem, még mielőtt nagyon eltávolodott volna, lehúztam magamhoz, és az orra hegyére nyomtam egy puszit.
-Jó reggelt! – Motyogtam.
-Te tényleg nagyon sokat pislogsz. – Kuncogott, aztán elengedtük egymást, és felültem.
-Hány óra van? – Érdeklődtem, mert a telefonomat nem láttam sehol.
-Fél 11 körül. A reggelit már lekéstük.
-De az ebédet nem. – Dobtam le magamról a takarót, aztán kikászálódtam. Doy csendben figyelte az ágy széléről, ahogy összeszedem a ruháimat.
-A többiek már kint vannak a medencéknél. – Szólalt meg, mire rá néztem. A ruhája ujja mellett előbukkant a fürdőruha pántja. Kicsit kipirult (vagy a melegtől, vagy attól, hogy néztem), így elfordítottam a tekintetem, és ledobtam a ruhákat a kezemből. Kikerestem a bőröndömből a fürdőnadrágomat, aztán a fürdőben gyorsan felvettem. Fogat mostam, kicsit bevizeztem a hajam, hogy rendesen álljon, aztán visszamentem a szobába. Doy éppen egy magazint lapozgatott, az ágyam tetején törökülésben ülve. Lehuppantam mellé, és belenéztem az újságba. A főcím a B.A.P volt, így a háta mögé ültem, az államat a vállára tetem, és úgy olvastam a feje mellett az oldalt.
B.A.P hírek
A  B.A.P megnyerte a pert júniusban a kiadójával szemben. A tagok még októberben jelentették fel a TS Entertainment-et, mert a szerződésükben szereplő feltételeket nem adták meg nekik. 1 év alatt sikeresen megegyeztek, a kiadó fizet, a fiúk távoznak.
Felröppent a hír, miszerint a TOP Media már tárgyal a tagokkal, hogy a leszerződtessék őket a cégnél. Andy Lee-t kérdeztük, a TOP Media egyik főemberét.
*Igaz a hír, hogy a B.A.P-vel tárgyalásokat kezdtek?
-Jelenleg még nem tárgyalunk, de az ügynökség minden lehetőséget megragad, hogy felkarolhassa a csapatot. Sajnos… Ezt nem lehet szebben megfogalmazni: pofára estek a TS Entertainmentnél, így most nagyon körültekintőek, és bizalmatlanok velünk szemben is. Bang Yonggukkal párszor sikerült beszélnünk telefonon, de a többi tagot nem tudtuk elérni.
*Önnek mi a személyes véleménye a B.A. P vs TS Entertainment perrel kapcsolatban?
-A fiúk nagyon tehetségesek, és sikeresek voltak, nem lett volna szabad így bánni velük. Bang Yongguk, és akik még besegítettek a daloknál, Moon JongUp a koreográfiáknál, nem érdemlik meg a süllyesztőt, ahová most kerültek. Nagyon jó számokat hoztak össze, tökéletes színpadképet, ötletes MV-ket, és nagy sikert.  Nem akarom elbírálni az ügynökséget, úgyhogy nem mondok többet.
*Lehet tudni valamit arról, hogy a B.A.P mikor tér vissza?
-Januárban már szeretnénk, ha a TOP Media-val lennének szerződésben.
A csapat tagjairól nem lehet tudni konkrét dolgokat, megerősítetlen forrásból tudjuk, hogy látták őket a makne Choi JunHong, alias Zelo középiskolai ballagásán megjelenni. A néhányan azt állítják, hogy látták a tagokat felbukkanni a belvárosban, és megerősítetlen tény, hogy egy vidéki fürdővárosban nyaralnak, ahol Choi Jin Young, Zelo húga, és Yongguk barátnője is velük van. A B.A.P rajongók, a Baby-k több helyen is békésen tüntettek a hónapban, főleg a TS Entertainment épülete környéken. A tábláikon Forever B.A.P feliratok voltak láthatóak.  A TS Entertainmentnél, az igazgatót CEO-t kérdeztük.
*A per véget ért. Mit szándékozik ez után tenni?
-A csapat kilépett, szerződést bontottak, így nem tehetünk semmit. Nagy sikerű, remek csapat voltak.
*Igaz-e az, hogy a First Sensibility megjelenése után egy kínai turnén mondtak végül nemet?
-Igen, így volt.
*Ennek a körülményeit lehet tudni?
-A maneggerüknek mondták először, hogy elegük van az egyik koncert után.
*Beismeri-e ön, hogy rosszul bántak a csapattal?
-Erről nem nyilatkozom.
Itt tudni kell, hogy az igazgatót nagyon sokáig kerestük, mire hajlandó volt ennyit elárulni nekünk.
A B.A.P-ről jövő hónapban hozunk új cikket. M.S.A
-Hát… - Motyogtam, miközben átöleltem a hercegnőmet. – Ez is megvolt.
-Ugye nem ez a vége? – Kérdezte suttogva.
-Micsoda?
-Ez. – Mutatott az újságra. - A csapat kilépett, szerződést bontottak, így nem tehetünk semmit. Nagy sikerű, remek csapat voltak.
-Nem tudom. – Ismertem be. – Ez olyan lehetetlen kérdés. Fogalmam sincs, hogyan lesz tovább. Bízok abban, hogy odafönt majd elrendezik, és… és újra a színpadra állhatok. – Eszembe jutott az, amit tegnap este, a csillagok alatt mondott: „Amióta B.A.P fan lettem, mindig arról ábrándoztam, hogy egyszer megpillantasz egy koncerten, majd kiállsz elém a színpadra, és bejelented, hogy szívből szeretsz, és csak velem akarod leélni az életed hátralévő részét. Azt hiszem túl sok amerikai filmet néztem…”
-Tegnap délután beszélgettünk a lányokkal. Ez a dolog is szóba került, és… JiYo kérte, hogy ne mondjam el, de tudnod kell, hogy mindannyiótokért nagyon aggódik, aggódunk, mert… Feljutottatok a csúcsra, a legtetejére, a több ezer rajongótáborhoz, a rengeteg koncerthez, interjúkhoz, aztán lezuhantatok a szakadékba. Nem látszik rajtatok nagyon, de biztos össze vagytok törve, és…
-Doy! – Szóltam közbe, és kivettem a magazint a kezéből, aztán átdobtam az ő ágyára. Átöleltem a derekát, és szorosan magamhoz húztam. – Jól vagyunk, de tényleg! Kell egy kis szünet. – Suttogtam a fülébe, aztán egy puszit nyomtam az arcára. Éreztem, ahogy megremeg, utána a vállamra hajtotta a fejét. Eszembe jutott az, amikor tegnap Himchan Hyung bejött a szobánkba, a Törpibabás dologgal… Talán Doy tud valamit. – Doy?
-Hm?
-Törpibaba… Mondott valami olyasmit, hogy rosszul alszik, vagy valami?
-Miért? – Éreztem, ahogy kissé megfagy. Szóval ideges…
-Mert éjjel sikítozott. Nem tudod mi van vele?
-Új helyeken rosszul alszik. – Motyogta, de még mindig nem mozdult meg.
-Ezt én is tudom.
-Akkor valószínűleg a bunkógyerek volt benne az álmában. - Engedte el egy kicsit magát. Végigsimítottam a haján, aztán lehajoltam hozzá, hogy egymás szemébe tudjunk nézni.
-Doy?
-Igen? – Suttogta, miközben majdnem összeért az orrunk.
-Megcsókolhatlak? – Nyaltam meg az ajkaimat.
-JunHong, a barátnőd vagyok. – Kuncogott. – Nem kell megkérdezned.
-De csak tegnap óta. – Erősködtem. – Meg… Nem voltam biztos benne, hogy tolerálnád, ha egyszerűen letámadnálak.
-Zelo… te mindig is herceg voltál…kifejezetten hercegi modorú. – Suttogta nevetve.
-Azokat a szereléseket nem fogom fölvenni. – Motyogtam, de ő már nem a szavaimra figyelt, hanem ajkaimra tapadt. Megint előtört az az édesen forró gyönyörű érzés… Éreztem, ahogy felemeli a kezét, és a hajamba túr, én pedig a tarkójánál tartottam, és a hátát simogattam. Lassan elváltunk egymástól, és kipirulva néztünk a másik szemébe. Doy fészkelődni kezdett, aztán teljesen felém fordult, és megkapaszkodott a vállamban, hogy ne dőljön el hátrafelé.
-Mázlista vagyok. – Suttogta, mire elmosolyodtam.
-Nem mindenkinek van a világ legcsinosabb… - Pusziltam meg a homlokát. – Legkedvesebb… – Az arca következett.  – Legédesebb… - Az álla. – És legszerethetőbb hercegnője a világon. – Pusziltam meg a nyakát, mire összerezzent. Újra nyomtam oda egy puszit, aztán még egyet, meg még százat, mire nevetni kezdett.
-Ez csikiz! Hagyd abba! – Kérte, miközben próbált eltolni magától. Gonoszan elvigyorodtam, és nyomtam oda még egy nagy puszit, aztán a nyakában lógó lánchoz nyúltam, és felemeltem a medált. Végigsimítottam az ujjammal a csipkésszélén, és a belső üvegen, aztán Doy szemébe néztem.
-Örülök, hogy hordod. – Suttogtam. Felemelte a kezét, és rátette az én kézfejemre a tenyerét.
-Ez a kedvenc medálom. Mindig rajtam van. – Mosolygott. – Csak a lánca egyszer már elszakadt, de JiYo megcsinálta nekem.
-Az nagyon jó. – Pusziltam meg a tenyerét. Körübellül egy órát beszélgettünk még ilyen semmilyen dolgokról, amikor végül berontott a szobánkba YoungJae, és közölte, ha nem megyünk kajálni DaeHyun megeszi az összeset. A szálló ebédlője egyébként nagyon szép, és a kaja is finom volt.
-Menjünk valahová! – Nyafogott JongUp, miután befejezte a kajálást. – Már az összes csúszdát kipróbáltuk, az ovisok unalmasak, és a bunkógyereket meg nyilvános helyen nem verhetem szét… Unatkozom!
-Van egy nagyon jó fagyizó a közelben. – Nyomkodta HimChan a telefonját. – Elmehetnénk oda, ha van kedvetek.
-Felőlem. – Vonta meg a vállát Yongguk, aztán MiRára nézett, aki szintén rábólintott. - Akkor fél óra múlva találkozunk a kijáratnál. Normális ruhát vegyetek fel!
-Oké, apu! – Vigyorgott YoungJae, aztán felugrott, és felrohant a szobájába. Ch, és akkor én vagyok az agyilag kiskorú!
Fél óra múlva a kis csapatunk már a kapuban állt, indulásra készen. JongUp és YoungJae Törpibabával szórakoztak. DaeHyun és HimChan Yonggukkal és MiRával az útvonalat egyeztették, mi meg csendben ácsorogtunk egymást átkarolva. Gyalog indultunk el a városközpont felé. Út közben Törpibaba elcsórta a hercegnőmet, aztán JongUppal és YoungJaeval trollkodtunk egy kicsit, szétoltottuk egymást. DaeHyun HimChan és Yongguk valamiről nagyon beszélgettek, MiRa pedig előrement a lányokhoz. Út közben szedtünk virágot, és azzal dobáltuk egymást, aztán rohangáltunk, meg játszottunk árnyékbunyót… Szóval jól elvoltunk. Szétröhögtük az agyunkat.
Miután megérkeztünk a fagyizóhoz, és kaptunk nagyon finom fagyit, a szingli hyungok által dögösnek titulált pultos csajtól leültünk a padokra, és mindenki végigkóstolta mindenki fagyiját. Doyjal egymás mellett ücsörögtünk a padon, Yongguk és MiRa mellettünk, a másik padon meg a többiek valamin nagyon röhögtek. Mire felkaptuk a fejünket YoungJae már fel is állt, és ment a „dögös pultos csajhoz” valamiért.
-JongUpie mit műveltek? – Morogta Yongguk. JongUp odajött hozzánk, és közölte a tényt:
-YoungJae Hyung fogadott Channieval, hogy a „dögös pultos csajt” el meri-e hívni egy randira.
-Asszony! – Kiáltott fel Yongguk. – Mi a francot csinálsz te a gyerekkel? – Doyjal összenéztünk, aztán kitört belőlünk a nevetés. Pár perc múlva YoungJae visszajött, és közölte, hogy pénteken, este 8-kor itt találkoznak.
-Hülye, pénteken már otthon leszünk!
-Azt neki nem kell tudnia! – Vonogatta a vállát, mire mindannyian felnevettünk. Yongguk fejcsóválva röhögött, HimChan meg elment venni egy fagyit YoungJaenak, mert ő megnyert a fogadást: elhívta randira a csajt, attól függetlenül, hogy amúgy nem lesz randi.
Visszamentünk a szállóba, aztán Yongguk kérte, hogy 10-kor menjünk át az ő szobájukba, mert meg akar velünk beszélni valamit. Igazából a délutánunk ráment arra a fagyizásra, így elmentünk zuhanyozni, picit beszélgettünk még Doyjal, aztán ő elaludt, én meg mentem Hyunghoz. 

Megjegyzések