~Blogajánló I

 Drága barátnőm, és még páran nyafogtak nekem, hogy nem tudnak magukkal mit kezdeni a szobájukban, így összeszedtem pár ficit, amivel el lehet foglalni magunkat a nyár fennmaradó részén 
(és a suliban is a pad alatt olvasva :) ).
ByulWoo


1. Our Castle High School
Állapota: befejezett
Író: Mi Ah Kang
Szereplők: TeenTop
Részek: 35 fejezet (I. évad) + 1 átvezető rész
               11 fejezet (II. évad)
Az USA-ban élő Yoo Ji Min végzős évében kerül egy dél-koreai bentlakásos iskolába, lázadó viselkedése miatt. A suli egy régi kastélyban van berendezve, és az ország felső tízezerének gyermekei járnak oda. Vajon sikerül beilleszkednie egy ilyen közegbe? Barátokat szerez, vagy csak ellenségeket? És vajon mi történik, ha a szőke herceg sem teljesen olyan, mint amilyennek lennie kéne? Egy biztos: az élete teljesen megváltozott, mihelyst betette oda a lábát...

2. Teen Top Lovefool 
Állapota: JELENLEG NEM ELÉRHETŐ :(
Író: Park SooRa
Szereplők: TeenTop
Részek: ?
Két angol lány Dél-Koreába, azon belül a fővárosba költözik, hogy ott járjanak egyetemre. Arra nem is számítanak, hogy feltűnik egy őrült lány, aki majd Kpopereket csinál belőlük. És persze az idolok sem maradnak ki...
(az oldalon több fici is található) 


3. Gangnam's Princess 
Állapota: befejezett
Író: Mi Ah Kang
Szereplők: FOUR (saját szereplők)
Részek: 34 fejezet + 2 kimaradt jelenetek
Mihez kezdjen egy magyar lány, akinek a ritkán látott szülei kitalálják, hogy költözzön ki hozzájuk a világ másik felére, Koreába, mindent maga mögött hagyva? Mi Ah-nak természetesen fejet kell hajtani, de elhatározza, hogy minden koreai dologra ellenségként fog tekinteni... ez alól a nagy kultusznak örvendő K-pop sem kivétel... És mihez kezdjen, Korea első számú fiúbandája, a FOUR, ha az előbb említett lány a köreikbe csöppen... és a koreai lányokkal szemben, ő egyáltalán nem rajong értük? 



4. Változás~ 
Állapota: valószínűleg szünetel (?)
Író: Rita Pilik
Szereplők: mindig más
Utolsó frissítés: 2016
One Shotok, rövid novellák és pár részes fanfictionok tárháza. Főként B.A.P, BTS, GOT7, TEEN TOP, MYNAME, VIXX, EXO és MONSTA X tagok szereplésével. Néhol korhatáros (18 +) történetek is felbukkannak.



5. A kékszemű 
Állapota: valószínűleg szünetel (?)
Író: Mi Ah Kang
Szereplők: saját szereplők
Részek: 15 fejezet
Utolsó frissítés: 2016
Mira azt hitte, mikor ösztöndíjat nyert az egyetemen Koreába, az álmai váltak valóra. Azonnal összeköltözött a gyerekkori legjobb barátnőjével, és máris a tökéletes életét tervezte. Hisz bár kissé szeleburdi, neki mindig minden sikerült, mindenben tehetséges volt, mindenki szerette.  Nem is sejtette, hogy ebből a helyzetből egy pillanat alatt kibillenhet. Hisz ha a lány hirtelen egy más korban találja magát, egy idegen világban, ahol nem az ismert szabályok szerint kell játszani, vajon ugyanilyen tökéletes marad?  

 6. Néhány rövid fanfiction... 
Állapot: valószínűleg szünetel (?)
Író: Kyra chan
Szereplők: EXO
Utolsó frissítés: 2015
Exo, Exo és Exo minden mennyiségben.Vannak rövid történetek, és pár részes, folytatásos ficik is. Főként Tao-ról szólnak, de nagyon viccesek, és ha EXO-s ficit keresel nagyon ajánlom. 
Tao szivatósorozat: humoros, mosolyra fakasztó; a címében is említett szivatósorozat.
YeonJoon és Kyra kalandjai: csupán egy fejezet, szilveszteri történet


7. One Endless Mind In The Ocean
Állapot: valószínűleg szünetel (?)
Író: Makkné*
Szereplők: mindig más
Utolsó frissítés: 2017
Amint a cím is mutatja, One Shotok és rövid történetek találhatóak itt. TeenTop, BTS, B.A.P, ToppDogg, EXO, F(x), NU'EST, SHINee, U-Kiss, Block B és még sokan mások. Több, mint félszáz fantasztikus történet.


A történeteket / oldalakat az írók beleegyezése nélkül, csupán jó szándékkal, 
és meleg szívvel osztom meg veletek, nem visszaélés vagy lopás/másolás céljából! 
A saját véleményeim mellett a történetek fülszövegei is megjelenhetnek.
Köszönöm a megértést, Byul Woo

Megjegyzések

Makkné* üzenete…
Szia!
Nagyon szépen köszönöm, hogy kiraktad az oldalamat! Nagyon jól esett látni :) Én is szívesen kirakom az oldaladat az enyémre cserébe.